Primar din Gorj, la mătură!

Un primar din Gorj a trecut la mătură. Nu este o glumă, ci realitatea din comuna Turburea. Din dorința de a recepționa cât mai repede sala de sport, primarul Ion Bârcă împreună cu câțiva muncitori au făcut curățenie, dar și ultimele retușuri înainte de vizita de lucru a reprezentanților Companiei Naționale de Investiții (CNI) la Turburea.

Delegația de la CNI va ajunge în Gorj în această săptămână pentru a verifica lucrările care s-au făcut la sala de sport din comuna Turburea.  Vorbim de o investiție de aproximativ 2.000.000 de euro finanțată de CNI și mult așteptată atât de autoritățile din comună, dar și de cetățeni.

Pentru ca lucrurile să fie bine în timpul vizitei, primarul din Turburea a pus mâna pe mătură și a muncit cot la cot cu meseriașii. ”Sala de sport este gata și am făcut ultimele retușuri și curățenie. Acum așteptăm vizita delegației de la CNI ca să vadă lucrarea și să stabilim când o să facem recepția. Este un vis împlinit”, a precizat Ion Bârcă, primarul din comuna Turburea.

Lucrările la sala de  sport au început în urmă cu doi ani și s-au făcut cu muncitori indieni.

Galerie foto


Vizualizări: 5,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: