Primar: E posibil să candidez tot de la PNL

Primarul aflat la primul mandat de primar la Săcelu, Gheorghe Dumitrelea, ales din partea PNL Gorj se mai gândește dacă în 2024 va candida tot din partea liberalilor. 

Întrebat dacă va candida din partea PNL el spune că este ”posibil” după care reia aprecierile la adresa unui lider PSD, Cosmin Popescu. 

”Este posibil să candidez tot din partea Partidului Național Liberal. Într-adevăr, înainte de a candida în 2020, din partea Partidului Național Liberal, am avut o altă aparteneță politică. Aici pot să spun clar și fără niciun fel de reținere pentru că nimeni nu mă poate condamna, deciziile-mi aparțin. Într-adevăr, trebuie să ne intereseze și apartenența politică, dar cei care ne acordă această apartenență politică trebuie să-i intereseze, să ne ajute să ne sprijine în investițiile pe care le avem, în proiectele care le avem. De exemplu, chiar dacă am avut o apartenență politică la Partidul Național Liberal, pot să îi mulțumesc din nou Consiliului Județean și domnului Coniu Popescu pentru că cu a cel puțin s-a văzut sprijinul dumnealui și ne-a ajutat pentru a realiza unele obiective”, a spus primarul din Săcelu la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: