Vîlceanu: Există o stare de teamă în PNL

Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu, fost secretar general al PNL, continuă atacurile la adresa conducerii partidului. El a declarat la postul B1 TV că mulți dintre colegii săi liberali nu vorbesc despre scandalul plagiatului tezei de doctorat în care e implicat Lucian Bode, ministrul de Interne, de teamă să „nu-și pună în cap” pe cineva din partid. 

 Vîlceanu declară că toată lumea așteaptă o reacție din partea președintelui Klaus Iohannis: „Eu cred că reacția președintelui va veni instituțională, prin intermediul premierului, adică va discuta cu premierul și premierul îi va spune dlui Bode dacă-și menține scaunul”.


Întrebat dacă lipsa criticilor publice din partea PNL la adresa lui Bode înseamnă o susținere a lui, Vîlceanu a răspuns: „Pe Ceaușescu l-au susținut toți românii până în ’89 pentru faptul că erau foarte puțini care vorbeau? Exact asta se întâmplă și acum în PNL. Există o stare de teamă”.

Vîlceanu a mai spus că președintele pnl, Nicolae Ciucă, girează tot ce se întâmplă în partid.
”Ciucă evident girează. Cred că e și un sentiment de nepăsare. Dl Ciucă e membru PNL de vreo doi ani. Nici nu cred că-i știe personal pe toți colegii din BPN, nu știu dacă a apucat să-i întâlnească vreodată pe toți și să-i știe pe nume pe toți”, a mai spus Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: