Primar liberal: PNL își taie singur craca de sub picioare

„Dacă taie voucherele de vacanță, PNL își taie singur craca de sub picioare!” O spune un liberal vocal din Gorj. Primarul din Roșia de Amaradia nu crede că tichetele de vacanță vor dispărea. În caz contrar, susține el, ar însemna că partidul „s-ar nenoroci singur”.

Cu bugetul aproape gata, premierul Florin Cîțu i-a informat deja pe liberali că Guvernul taie voucherele de vacanță în 2021 și sporurile bugetarilor și reduce subvenția pentru transportul studenților. Economia la buget ar fi de 1,8 -2 miliarde de lei.

Cu toate acestea, primarul liberal Liviu Cotojman nu crede că se va întâmpla acest lucru. Dacă ar fi așa, mai adăugă primarul din Roșia de Amaradia, ar fi distrus mediul de afaceri care spera că se va pune pe picioare după pandemie cu ajutorul celor care vor folosi voucherele de vacanță.

“Eu zic că nu se va ajunge acolo. Pentru că dacă va fi așa, e clar, PNL va avea o problemă de imagine. Nu cred că o formațiune politică își dorește să își taie singură craca de sub picioare. Nu cred că se va întâmpla lucrul acesta. Zic să așteptăm bugetul. A spus că e posibil. Eu nu cred că se va renunța la vouchere. Se distruge mediul de afaceri, în primul rând, cei cu pensiuni, hoteluri. Toată lumea mizează pe voucherele de vacanță mai ales după pandemie ca să își revină. S-ar nenoroci singuri din punct de vedere politic. Nu aș crede că s-ar întâmpla așa ceva. Ar fi o catastrofă, dar eu nu cred”, a reacționat primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. 

Vizualizări: 2,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: