„Cupa Gorjului” pe Transalpina

Un nou raliu se va desfăşura luna viitoare pe Transalpina. Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuşi” a fost programată pentru zilele de 1 şi 2 septembrie. Pe perioada de desfăşurare a întrecerii sportive, circulaţia pe Transalpina va fi închisă temporar.

Competiţia Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuşi” este o etapă, respectiv a VI-a, a Campionatului Naţional de viteză în coastă Dunlop. Cunoscutul pilot de raliuri Titi Aur nu va fi prezent la acest eveniment, însă a vorbit despre ceea ce înseamnă acest traseu pentru el. „Lucrul cel mai impresionant este numărul mare de spectatori. Iubitori foarte mulţi de automobilism, de viteză în coastă, vin şi sunt cunoscători. Pur şi simplu ştiu cu ce se mănâncă automobilismul. Şi asta mi-a plăcut foarte mult. Etapa este foarte frumoasă, altfel decât la Sinaia. Este prin pădure şi pe munte, dar are avantajul că are o zonă foarte frumoasă despădurită, se vede foarte mult, spectatorii pot vedea lucruri foarte frumoase. M-am dat cu mare plăcere la Rânca”, a spus Titi Aur.

În schimb, Florin Durche cu micul său Citroen, va fi prezent la Rânca, dar şi Lucian Răduţ, care îşi va apăra locul I pe care îl ocupă în clasamentul general. De asemenea, Daniel Sandu şi Cătălin Constantinescu au fost prezenţi zilele trecute în centrul municipiului Târgu Jiu pentru a promova evenimentul din 1-2 septembrie.

Restricţii de circulaţie

Cei care vor să urce la Rânca trebuie să ştie că în data de 1 septembrie se va închide circulaţia între orele 08.00-19.00, însă se va deschide temporar între orele 13.00-14.00. Duminică, 2 septembrie, accesul autovehiculelor nu va fi permis în intervalul orar 08.00-19.00, însă şoseaua va fi deschisă temporar între orele 12.30-13.30.

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: