Primar: Localnicii vor avea apă plată la robinet

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bustuchin lucrează la o investiție benefică pentru localnici. Se încearcă reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă prin realizarea unor stații de tratare. Primarul susține că, odată cu realizarea acestui proiect, cetățenii vor avea apă plată la robinet.

Vorbim de un proiect îndrăzneț, care are o valoare de peste 20.000.000 de lei. ”Lucrăm la acest proiect, pentru că ne-am propus să modernizăm și să reabilităm tot sistemul de alimentare cu apă de pe raza comunei Bustuchin. Sunt puțuri de adâncime, acolo sunt nisipuri fine și nu le putem filtra și de aceea vrem să facem aceste stații de tratare. După finalizarea acestei investiții avem garanția că localnicii vor avea apă plată la robinet. Nu o să mai avem bazine de beton, vor mai fi înlocuite țevi și se vor face intervenții la un puț care ne mai creează probleme”, a spus Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Pe lângă acest proiect, la Bustuchin vor continua investițiile în infrastructură. Autoritățile locale fac proiectul pentru introducerea sistemului de canalizare în satul Pojarul, singurul din comuna Bustuchin care nu beneficiază de această utilitate.

Mai mult decât atât, se dorește și se încearcă extinderea rețelei de gaze în cătunul Nămete din satul Poienița.

Vizualizări: 1,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: