Primar mulțumit de Consiliul Județean. Motivul!

Primarul din comuna Padeș, Mihăiță Troacă, mulțumește Consiliului Județean Gorj pentru începerea asfaltării unui drum județean, 671 Apa Neagră - Valea Mare. Deși este vorba de o investiție mare, care este la început, primarul din Padeș are încredere că proiectul va fi finalizat.

Drumul județean 671 are o lungime de 18 kilometri, iar în primă fază au intrat în reabilitare cu sprijinul Consiliul Județean numai 4,5 kilometri. Este însă un început promițător, mai ales că acest tronson de drum nu era într-o stare foarte bună.

Primarul din Padeș a ținut să mulțumească public Consiliului Județean pentru acest proiect care începe să prindă contur. ”Mulțumesc Consiliului Județean Gorj pentru fondurile alocate în ceea ce privește asfaltarea primului tronson din DJ671 Apa Neagră - Valea Mare. Știu că nu este suficient, însă vom face tot posibilul să primim finanțare și pe restul drumului. Este depus proiectul la CNI și se află pe lista sinteză. Este un proiect de o valoare mare, care cuprinde reabilitare totală pentru toate podurile, zidurile, rigolele și vor fi construite podețe la fiecare acces de proprietate”, a declarat Mihăiță Troacă, primarul din Padeș.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: