Primar: Stau cu sabia deasupra capului

Atmosferă tot mai tensionată la Motru. Primarul Cosmin Morega se plânge că îi sunt purtate sâmbetele și că audierile care au avut loc, în aceste zile, la Direcția Publică din municipiu, l-ar viza, de fapt, pe el. “Este rău când ești chemat la audieri și să ți se spună din prima: Vezi ce declari, că te iau cu cătușe, vezi că te pot reține 24 de ore”, a spus Cosmin Morega.

Cosmin Morega spune că, de mai bine de un an, stă cu sabia deasupra capului.

„Sunt lucruri de intimidare. Este rău când ești chemat la audieri și să ți se spună din prima: Vezi ce declari, că te iau cu cătușe, vezi că te pot reține 24 de ore. Cred că oamenii chemați la audieri au spus ce trebuie spus. De un an jumătate stau cu sabia deasupra capului. Nu aud de dimineața până seara decât: Ai grijă! Vezi că te urmăresc! Dar de ce? Că muncesc pentru localitate? Plec de acasă de la 6 și ajung seara la 8, 9. Pe cine deranjez?”, s-a întrebat primarul Cosmin Morega, într-o emisiune la Radio Infinit.

Recent, Poliția Economică a chemat la audieri mai mulți salariați din cadrul Direcției Publice Motru. Edilul crede că s-ar urmări, de fapt, anchetarea sa. Până acum însă, el nu a fost citat să dea declarații în fața polițiștilor.

Vizualizări: 3,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: