Primar sunat de Poliţie. A alimentat maşina şi nu a plătit!

Primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, a fost pus într-o situaţie dificilă. A alimentat maşina primăriei şi a plecat din staţia Peco fără să plătească. Edilul a fost căutat de poliţişti şi s-a întors să achite combustibilul.

Edilul a mărturisit că s-a întâmplat asta în urmă cu câteva luni, când lucra la proiectele pe care le-a depus prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Totul din cauza stresului.  „Au fost momente când nu ştiam pe unde merg când lucram la proiectele pentru PNDL. Vreau să vă spun că am intrat într-un Peco să alimentez, am alimentat şi am plecat şi am uitat să plătesc. M-a sunat de la Poliţie cineva după câteva ore: «Domnule primar, vedeţi că aţi fost la Peco, aţi plecat fără să plătiţi»”, a spus Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Tot proiectele la care lucra zile şi nopţi l-au dat peste cap pe primar aşa încât mai avea puţin şi îşi certa subalternii pentru probleme apărute la Târgu Jiu, după cum mai mărturiseşte edilul: „Mergeam, veneam de la un proiectant şi era o avarie la sistemul de alimentare cu apă. Eram lângă Casa de Cultură din Târgu Jiu. Am pus mâna pe telefon şi era cât pe ce să-mi sun un angajat de-al meu crezând că e problema la mine în comună. La 11 jumătate noaptea, eu instrumentam la proiecte la Târgu Jiu”.

Vizualizări: 6,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: