Primar supărat că nu poate organiza Zilele Comunei: Bine că s-a deschis târgul auto

Dezamăgire pentru un primar din Gorj. A solicitat să organizeze Zilele Comunei, dar nu a primit un aviz favorabil de la Direcția de Sănătate Publică Gorj. Primarul e supărat că el nu a avut voie să organizeze această petrecere câmpenească, dar târgul auto din Târgu Jiu funcționează fără probleme și reunește mult mai mulți oameni decât s-ar fi întâlnit la Zilele Comunei Drăguțești. Primarul localității a solicitat să fie organizată și o caravană de vaccinare în acea perioadă, dar s-a lovit de un nou refuz din partea autorităților.

Primarul din Drăguțești, Ion Popescu, a trimis “săgeți” către șeful Direcției de Sănătate Publică Gorj, care nu i-a avizat organizarea Zilelor Comunei.  „Este păcat că pierdem tradiția. Nu știu dacă avem voie să facem Zilele Comunei. De la DSP, am primit anumite răspunsuri care m-au neliniștit, dar mă bucur că s-a deschis târgul auto. Domnul director de la DSP spunea că nu putem face Zilele Comunei pentru că nu avem voie, dar avem târgul auto unde putem să mergem toți și nu ne întreabă nimeni nimic”, a spus primarul din Drăguțești.

O altă solicitare a fost să meargă o caravană în zona unde se desfășurau festivitățile pentru a mai vaccina o parte din populația care nu a apucat să se imunizeze anti-Covid. Și de această dată, s-a lovit de un refuz. „Nu am avut deschidere și nu mai discut de acest subiect. Îmi cer scuze tuturor cetățenilor că nu am putut să duc până la sfârșit proiectul cu Zilele Comunei. Zilele Comunei nu făceau nimic decât să aducă mâna de oameni pe care o avem în comună, să mai stea de vorbă, să se mai întâlnească, nu făcea un rău comunității. Am propus să venim cu o caravană de vaccinare în acea perioadă, când făceam Zilele Comunei, și să mai vaccinăm din oameni. Răspunsul verbal a fost că o caravană nu se poate face atât de repede cum cred eu”, a mai spus Ion Popescu, la TV Sud.

Vizualizări: 9,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: