Primari din Gorj, făcuți de rușine pe internet

Doi primari din Gorj au fost făcuți de râs pe internet. Fotografii cu primarii din Fărcășești și Dănești au fost postate pe un cunoscut site de anunțuri, iar cei care le-au publicat au anunțat că-i dau la schimb cu alții mai gospodari. Supărarea celor care s-au răzbunat pe aleși în mediul virtual vine după ce deszăpezirea a lăsat de dorit în cele două localități.

„Mai mulți cetățeni din comuna Fărcășești ne-am hotărât să facem schimb de primar. Al nostru nu prea face mare lucru. De deszăpezit nu deszăpezește, lucrări prin comună nu prea sunt, vrem să scăpăm de el. Dacă are cineva un primar mai bun, vă rugăm să faceți schimb cu noi”, așa suna anunțul postat pe site-ul de anunțuri Olx, iar atașată era o fotografie a primarului Constantin Drăgoescu.

Anunțul a fost șters la câteva ore de la postare, dar a strâns câteva sute de vizualizări. Mai târziu, un anunț asemănător era publicat. De data aceasta, despre primarul din Dănești, Emilian Rusu. „Schimb primar din comuna Dănești, județul Gorj. Nu face prea multe, iarna nu e apă, pe drumurile din majoritatea satelor nu se poate circula. Vine la pachet cu Dacia Duster 2016 și alte facilități. De asemenea, închiriez pentru munci agricole”, a fost mesajul unui internaut.

Vizualizări: 4,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: