Licitație pentru reabilitarea Pasarelei

Municipalitatea din Târgu Jiu vrea să reabiliteze până la sfârșitul acestui an pasajul peste de calea ferată de pe strada Unirii, cunoscut sub denumirea de Pasarelă.

Peste 1 milion de lei este suma pe care primăria o pune la bătaie pentru această investiție, lucrările fiind scoase la licitație. Constructorii interesați pot depune ofertele de participare la licitație până în data de 11 februarie.

În prezent, partea carosabilă a Pasarelei este degradată, șoseaua fiind plină de gropi. Executantul care va fi desemnat în urma licitației va trebui să desfacă și să decapeze trotuarele, căile de rulare pe pod și rampe, să desfacă parapeții pietonali și bordurile. ”Este o reabilitare a întregii Pasarele. Vrem să ducem mare parte din lucrări pe perioada de vară, când traficul este puțin mai lejer în Târgu Jiu, când intră copiii în vacanță. În timpul anumitor lucrări nu se va putea circula pe Pasarelă. În rest, când intră la trotuar, se poate închide măcar o bandă, se deschide cealaltă. Oricum, se stabilește de comisia de circulație, nu stabilim noi”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: