Primarul din Albeni va părăsi arestul la domiciliu. Motivul!

Primarul comunei Albeni, trimis în judecată pentru fapte de corupție, a găsit „o portiță” ca să părăsească arestul la domiciliu. Edilul a solicitat instanței de judecată să-i permită, să meargă la arhiva Tribunalului Gorj pentru a-și studia dosarul.

Instanța a admis cererea lui Ionuț Stan. Edilul are două zile la dispoziție, între anumite ore, când poate pleca de acasă pentru a merge la Tribunal.

 „Admite cererea formulată de inculpatul Stan Silviu Ionuț. În baza art. 221 alin.(6) C.pr.pen., permite inculpatului Stan Silviu Ionuţ să părăsească imobilul unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, situat ...., în datele de 09 şi 10 noiembrie 2022, între orele 9,00-14.00, pentru a se deplasa la arhiva penală a Tribunalului Gorj, în vederea studierii dosarului cauzei. Se comunică organului desemnat cu supravegherea. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, a decis, miercuri, Tribunalul Gorj.

Primarul din Albeni este acuzat că a primit șpagă pentru angajări la primărie. El este judecat pentru trafic de influenţă, pentru luare de mită, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi pentru instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: