De ce nu a mai făcut Pandurii apel la decizia de faliment

Clubul Pandurii Târgu Jiu nu a mai contestat decizia instanței de la Târgu Jiu de deschidere a procedurii de faliment. Oficialii de la Pandurii au explicat de ce s-a luat decizia de a nu se mai face apel după ce inițial anunțaseră că vor ataca decizia.

În urmă cu o săptămână, instanța a decis deschiderea procedurii de intrare în faliment a clubului Pandurii. În zilele următoare echipa de seniori a fost retrasă din Liga 4, fiind anunțată și retragerea grupelor de juniori care evoluau în competiții organizate de FRF și AJF. „Am trimis documentația către toate structurile fotbalistice, atât FRF cât și AJF Gorj și i-am înștiințat de ce ne retragem, am transmis și documentul primit de la administratorul judiciar care interzice desfășurarea pentru orice fel de activitate care nu are legătură cu acest program de intrare în faliment”, a explicat, la Radio Infinit, directorul sportiv Camilian Floroiu, precizând pe ce s-a bazat clubul când a retras echipele din competiții. Acesta a mai spus că au fost consultați avocații clubului în privința șanselor pe care le avea Pandurii în cazul unui proces la Curtea de Apel Craiova: „Am trimis documentele primite către o casă de avocatură care ne-a câștigat toate procesele iar după ce au analizat acea documentație și tot ce era necesar ne-au informat că, indiferent de ce va urma, că se va face contestație sau nu, nu mai poate fi făcut nimic deoarece planul de reorganizare din insolvență a expirat din luna martie. Au spus că este alegerea noastră dacă mai vrem să mai cheltuim bani pentru aceste șapte zile, pentru că același lucru se va întâmpla și după depunerea apelului. Acesta nu putea fi soluționat pentru că se judeca pe plan și nu poate fi evitată această cale de deschidere a procedurii de intrare în faliment”.

După amânarea procesului din vară și după ce nu a mai avut dreptul să facă transferuri, clubul Pandurii retrăsese echipa de seniori din Liga 3 și o înscrisese la începutul actualului sezon în Liga 4.

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: