Primarul din Turceni, ofertat de PNL? „Sper să se răzgândească!”

Declarație surprinzătoare făcută de primarul din Rovinari, Robert Filip. Aflat în tabăra liberală, acesta a dat de înțeles că și edilului din Turceni, acum la PSD, i-ar fi fost făcută propunerea de a candida din partea PNL. „Doamna Cristina Cilibiu de la Turceni încă are timp să se răzgândească”, a fost reacția lui Filip.

Robert Filip, primarul din Rovinari, a lăsat să se înțeleagă că liberalii au ofertat-o pe Cristina Cilibiu, de la Turceni. “Generațiile s-au schimbat repede. Vin, iată, primari ca mine, ca doamna Cristina Cilibiu de la Turceni, care încă are timp să se răzgândească, și ca mulți alți primari care vin cu alt suflu și vor să schimbe ceva. Eu cred că vor eclipsa această gașcă îmbătrânită, veche, de expirați politic, care încă mai cred că mai au un cuvânt de spus”, a spus Filip, într-o emisiune, la Radio Infinit.

Întrebat dacă i-a fost făcută vreo ofertă Cristinei Cilibiu, edilul din Rovinari a evitat să dea un răspuns concret. „Ar trebui să se răzgândească în a se regăsi la masă cu acei bătrâni care nu au reușit în 30 de ani să facă nimic și mai vor încă o dată pe liste”, a mai declarat primarul Filip.

Robert Filip va candida din partea PNL pentru al doilea mandat ca primar la Rovinari. Liberalii aproape l-au convins și pe edilul din Tismana să părăsească PSD și să treacă pe lista PNL la alegerile din toamnă, iar jocurile politice încă nu s-au încheiat.

Cristina Cilibiu a obținut mandatul de primar pe listele PSD, dar luni la rând a făcut campanie electorală pe față pentru ALDE, fiind în echipa lui Ion Iordache, care a trecut acum la PSD.

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: