Prefectul demisionar, loc pe lista PSD la Consiliul Județean

Prefectul demisionar Cristinel Rujan se va întoarce la catedră imediat ce va fi emisă hotărârea de Guvern prin care îi încetează mandatul. Social-democrații i-au promis deja că îi vor oferi un loc eligibil pe lista de consilieri județeni.

Miercuri va fi o nouă ședință de Guvern în care ar putea fi luată în discuție și hotărârea prin care îi încetează mandatul de prefect lui Cristinel Rujan. El și-a dat demisia din funcția de prefect acuzând presiuni ale ministrului Afacerilor Interne.

Nu va sta departe de politică. A fost deja ofertat de PSD, iar social-democrații i-au promis un loc sigur pe lista de la Consiliul Județean. “Imediat după emiterea hotărârii de Guvern, domnul Cristi Rujan a renunțat și la poziția de înalt funcționar public. El se întoarce la catedră din punct de vedere profesional. Am discutat cu domnul Mihai Weber. I-am făcut oferta să vină alături de noi și va veni alături de noi. Se va regăsi, cu acordul Biroului Politic Județean, pe o listă de consilieri județeni, pe un loc eligibil la Consiliul Județean”, a declarat Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj, la Tele3.

Sunt surse ca vorbesc de o candidatură a lui Rujan la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, dar PSD a anunțat că deocamdată nu se pune problema înlocuirii lui Ciprian Florescu, deja desemnat pentru candidatură.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: