Primarul Morega, după amendă: Eu nu apar în această filmare. Nu a fost o infracțiune!

Edilul din Motru, Cosmin Morega, a reacționat după ce a fost amendat de polițiști pentru că ar fi participat la un chef prelungit în stradă. Primarul a recunoscut că a fost la un eveniment restrâns în localitatea Cătunele și a spus că momentul cu lăutarii care cântă pe drum a fost când s-au retras de la chef și lăutarii se îndreptau spre parcare, să plece spre casă. Primarul nu crede că a comis vreo infracțiune și crede că „tot ce s-a spus s-a spus cu răutate. Se vânează funcția”.

Primarul Cosmin Morega a vorbit despre evenimentul la care a participat, în weekend. El a fost cel care a transmis în direct imagini cu mai mulți lăutari care cântă în stradă și îi fac dedicații atât lui, cât și unui medic din municipiu.

„Nu a fost ziua mea de naștere cum s-a spus. Într-adevăr, a fost un chef cu cinci, șase persoane într-o locație care aparține comunei Cătunele. Este la granița cu Motru. De la casa mea până la această locație sunt 200 de metri. Acea localitate este în scenariul galben. Și Motru a scăzut sub 2. Tot ce s-a spus despre mine s-a spus cu răutate. Se vânează funcția. De la acel eveniment eu mai plecat mai devreme decât colegii mei. Era undeva în jur de ora 22 fără un sfert. Este adevărat că erau cinci, șase persoane care se deplasau pe jos de la acea locație spre zona de parcare și taxi ca să meargă fiecare acasă”, a explicat primarul din Motru.

Primarul nu apare în filmare, dar imaginile au fost transmise în direct de pe contul său de Facebook, după care le-a șters. Edilul crede că nu a comis nicio infracțiune și că altele sunt problemele reale ale orașului pe care îl conduce. „Dumnealor au ales și au crezut că este bine să-și manifeste cântând acea bunădispoziție. Au făcut dedicații, chiar și mie, și altor persoane. Eu nu apar în această filmare. Sunt patru, cinci persoane, chiar la distanță. Acei lăutari care se îndreptau cu două persoane către taxi sau mașini să se ducă acasă. Nu a fost o infracțiune. Nu e o problemă că s-a luat amendă”, a mai spus Morega, la Accent TV.

În total, au fost date 11 amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

Vizualizări: 2,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: