Primarul Paicu „s-a speriat“ de Marele Canion!

Recent întors din America, primarul din Băleşti, Aristică Paicu povesteşte peripeţiile prin care a trecut în timpul excursiei. Edilul spune că a vizitat atât Miami cât şi Las Vegas, însă cel mai mult l-a impresionat Mare Canion. Primarul a fost invitat de organizatorii excursiei să privească golul canionului de pe o punte de sticlă, însă edilul a refuzat să admire priveliştea de teama construcţiei firave.

Primarul Aristică Paicu a plecat în concediu timp de 10 zile în America, fiind însoţit de proaspătul instalat viceprimar Cătălin Stolojanu dar şi contabilul primăriei. “Am mers pe banii mei”, spune primarul pentru a-i lămuri pe cei care s-ar fi putut gândi că excursia a fost plătită din banii cetăţenilor. Primarul povesteşte cum a avut posibilitatea să se bucure de o mai bună panoramă pentru a vedea Marele Canion şi a refuzat dat fiind faptul că puntea pe care trebuia să calce nu i-a inspirat încredere. “Am fost în Las Vegas, Miami, am trecut fugitiv şi prin Orlando. Am discutat cu diverşi primari din zonele pe unde am mers. Am vizitat Marele Canion, când am văzut că te uiţi de la 2000 m nu m-am dus în margine acolo să privesc. Erau fracturi de rocă de munte decalată cu vreo doi metri în jos şi majoritatea acolo stăteau. Au făcut un pod de sticlă pe semi-rotund ca să se poată vedea hăul aceea, exact între cei doi versanţi. N-am avut curaj să mă uit, mai ales că era din sticlă. A spus translatorul ca să nu cumva să ne ducem prea în margine că au fost oameni care au murit, căzând de acolo. Din punct de vedere al protecţiei muncii, nu era o sfoară ceva pentru siguranţă”, a declarat primarul din Băleşti, Aristică Paicu.   

Fiecare dintre participanţii la excursia din America a scos din buzunar câte 64 de milioane de lei vechi iar diferenţa a fost asigurată de Revista Română de Administraţie Publică Locală ca urmare a unui premiu acordat primarului în anul 2011.           

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: