Ce-şi doresc politicienii de ziua onomastică

Nu puţini sunt politicienii gorjeni care astăzi, de Sfinţii Mihail şi Gavril, îşi serbează onomastica. Printre aceştia se numără şi Mihai Mazilu, primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Weber, deputat pe colegiul 2 Novaci şi Gabriel Giorgi, consilier local în municipiul Târgu Jiu.  

De exemplu, deputatul Mihai Weber îşi va serba onomastica la congresul PSD din capitală. “Vreau să fiu sănătos şi eu şi familia şi să ne bucurăm de viaţă. În plan politic, cred că am atins un prag pe care mulţi şi l-ar fi dorit ca şi nivel politic, sunt extrem de mulţumit. Sunt încântat de poziţia pe care o am şi mai mult decât atât nu pot să aspir pentru că este suficient pentru o carieră politică. O să petrec în prima parte a zilei, la atelierele de lucru din cadrul consiliului PSD, după acea cu familia”, a declarat Mihai Weber.

Directorul general al societăţii Minprest, Gabriel Giorgi, va munci de ziua lui. “Prima parte a zilei o voi petrece la serviciu, a doua parte cu prietenii, cu familia. În plan personal îmi doresc să fie sănătate, în plan profesional să nu am disponibilizări în unitate şi în plan politic mi-aş dori ca, candidatul USL la prezidenţiale, Crin Antonescu, să iasă preşedinte în 2014”, a spus Gabriel Giorgi. Şi primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, va petrece astăzi, cu colegii de serviciu. „Având în vedere că sunt mai mulţi Mihai şi Mihaele în cadrul colegilor de serviciu, sărbătorim împreună. Îmi doresc să fiu sănătos şi anul viitor să fie unul mai bun, să primim nişte bănuţi. În plan politic, eu fac politică o dată la patru ani, în campania electorală”, a comentat Mihai Mazilu. 

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: