TOP 5 Lucruri pe care bărbaţii le apreciază la femei

O femeie îngrijită şi aranjată îi este pe plac oricând unui bărbat. Este bine ca gesturile şi obiceiurile în prezenţa lui să fie delicate şi feminine, nu groteşti sau grosolane. Şi nu trebuie să uitaţi că discreţia şi bunul simţ sunt un plus, iar feminitatea în exces provoacă greaţă chiar şi pentru masculi. O femeie jovială şi zâmbitoare va avea întotdeauna succesul garantat în ochii bărbaţilor.

Nu există femei perfecte şi bărbaţii ştiu asta, dar caută mereu anumite aspecte ale perfecţiunii pe care o apreciază ei. Chiar dacă nu suntem perfecte, este bine să ţinem cont de câteva aspecte, dacă vrem o relaţie perfectă de cuplu.

Arată că ai cei şapte ani de acasă

Vocabularul colorat îl păstrăm pentru atunci când suntem singure la volan cu geamul închis, pentru că bărbaţilor nu le place ca iubita lor să vorbească urât. Nici unui bărbat nu-i plac ţipetele şi ţăţismele, pentru că ei sunt pacifişti şi consideră că orice problemă se poate rezolva cu vorba bună.

Nu-l lăsa să aştepte prea mult

Bărbaţilor nu le place să aştepte prea mult, atunci când doriţi să mergeţi la o petrecere, mai ales dacă ei sunt gata de plecare şi evenimentul vă aşteaptă. Este bine să te gândeşti cu mult timp înainte la detalii. Bărbaţii nu fac terapie cheltuind banii pe haine şi pantofi şi nu au răbdare să se plimbe printre rafturi şi cabine de probă.

Arată-i că ai încredere în el

Baza unei relaţii este încrederea, deci să nu-i controlăm intimitatea -  mailul sau telefonul nu se scotocesc niciodată. Atâta timp cât a renunţat la fosta, înseamnă ca te vrea pe tine, deci tu eşti aleasa şi răscolirea amintirilor este inutilă. Nici reproşurile din trecut nu sunt recomandate, pentru că nu rezolvă nimic şi provoacă ceartă. Gelozia nemotivată este exasperantă şi scoate din fire şi cel mai răbdător bărbat din lume.

Nu-i arăta că eşti mai inteligentă, chiar dacă aşa e

Bărbaţilor nu le place să se simtă dominaţi intelectual, deci să fim puţin blonde n-ar strica din când în când. Dacă vrei să-ţi schimbi iubitul, ajută-l să se reinventeze, nu-l manipula aşa cum crezi tu că are nevoie, pentru că s-ar putea să nu-ţi mai placă sau să-l pierzi.

O combinaţie între extreme ar fi minunată – bărbaţilor le displac atât neajutoratele, cât şi şefele, pentru că şi ei au nevoie să se simtă doriţi şi utili, la fel ca noi.

Lasă-te impresionată de gesturile lui frumoase 

Bărbaţii au instinct de vânător, deci găinile împiedicate nu sunt tocmai ce-şi doresc. Ei ţin morţiş să-şi impresioneze femeia, pentru a-i arăta cine este cel puternic în relaţie. Bărbatul are simţul proprietăţii foarte dezvoltat, deci, în prezenţa lui, flirtul cu alt bărbat este exclus. Din când în când, e bine să-l laşi să-şi clătească ochii cu o vedetă hollywoodiană.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: