Primarul Pigui în vizorul Comisiei de Etică a PSD

Derapajele verbale pe care primarul comunei Peștișani le-a avut în spațiul public au atras atenția șefilor din PSD Gorj. Într-un comunicat de presă, transmis de organizația politică, este anunțat faptul că edilul va da socoteală pentru "limbajul grobian și jignitor folosit de acesta la adresa colegelor și colegilor"

Cosmin Pigui a postat, în repetate rânduri, pe pagina sa de Facebook, mesaje la adresa colegilor din PSD Gorj, folosind cuvinte jignitoare. Afirmațiile sale vor fi analizate de Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj a Partidului Social-Democrat Gorj.

"În urma afirmațiilor publice făcute de domnul primar al localității Peștișani, Cosmin Pigui, Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj a Partidului Social-Democrat Gorj s-a autosesizat. Limbajul grobian și jignitor folosit de acesta la adresa colegelor și colegilor din PSD Gorj va fi analizat de membrii Comisiei, care vor propune măsuri conform celor prevăzute în Statutul partidului pentru astfel de situații.

      Libertatea de exprimare este un principiu de bază în cadrul Partidului Social Democrat, atâta timp cât sunt respectate limitele bunului simț și un limbaj decent la adresa membrilor partidului.

      Respectarea normelor cuprinse în Codul de Etică şi Conduită al Partidului Social Democrat, constituie un criteriu pentru evaluarea integrităţii şi calităţii de membru al partidului", a transmis PSD Gorj.

Vizualizări: 2,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: