Primarul Romanescu, înjurat pe WhatsApp

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, i-a transmis injurii și amenințări pe WhatsApp. Prunariu a protestat timp de câteva zile susținând că primăria nu respectă anumite protocoale pe care le are cu clubul sportiv, iar la Târgu Jiu este așteptat ministrul Sportului, pentru a rezolva situația.

Romanescu are de gând să îi arate ministrului mesajele pe care le-a primit de la Prunariu. “O să îi arăt anumite lucruri pe care mi le-a scris domnul Prunariu pe WhatsApp. Sunt convins că nu era în cele mai bune condiții ale vieții dânsului”, a spus Romanescu, precizând că multe mesaje le primea dimineața, ceea ce i-a ridicat semne de întrebare. “Cred că era obosit când scria textele. Culmea este că le scria dimineața, și asta mă pune pe gânduri”, a explicat primarul.

Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, ar putea sosi în această săptămână la Târgu-Jiu pentru a media conflictul dintre Mihai Prunariu și autoritățile locale. Prunariu reclamă nerespectarea unor protocoale mai vechi prin care clubul sportiv avea unele facilități, cum ar fi aceea că nu plătea consumul de apă. (A.A.)

Vizualizări: 3,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: