Primarul Romanescu, pierdut în declarații. Nu știe că un fost oficial de la Pandurii conduce clubul primăriei?

Un fost director al clubului Pandurii Târgu Jiu conduce clubul Primăriei Târgu Jiu dar primarul Marcel Romanescu pare să nu cunoască acest aspect. Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a fost director sportiv la Pandurii Târgu Jiu iar, conform ultimei declarații a primarului Romanescu nici un fost angajat de la Pandurii nu va putea coordona activitatea de la CSM. 

Marcel Romanescu este nelipsit de la meciurile CSM Târgu Jiu, club pe care l-a înființat cu ajutorul unui fost conducător de la Pandurii Târgu Jiu, Robert Bălăeț. Acesta a îndeplinit funcția de director sportiv la Pandurii, atât în Liga 1 dar și după ce echipa a retrogradat și a intrat în insolvență, adică în „trecutul negru” la care se referă primarul Marcel Romanescu.

„Niciodată, în activitatea pe care o coordonăm, și aici mă raportez la CSM, nu vor exista personaje din trecutul negru al clubului Pandurii. Mă refer la conducători, nu la jucători”, a spus Romanescu la Radio Infinit, uitând că tocmai directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a fost director la Pandurii.

O bună parte dintre foștii jucători, care au devenit antrenori la juniorii echipei Pandurii, lucrează acum pentru CSM Târgu Jiu, la secția de fotbal.

„Cei care au condus destinele clubului Pandurii nu au ce căuta vreodată să coordoneze altă entitate sportivă pentru că devalizarea care a avut loc la Pandurii s-a făcut cu bună știință de cei care au condus destinele acestui club”, a mai spus Romanescu, referindu-se, probabil, la Mihai Prunariu, care a fost o scurtă perioadă președinte la clubul de fotbal Pandurii. Totuși, Mihai Prunariu nu a condus Pandurii în „trecutul negru”, al insolvenței, fiind conducător la club înainte de venirea lui Narcis Răducan. În plus, șeful AJF Gorj este un om de sport cu zeci de ani de experiență, Prunariu conducând de peste 20 de ani clubul departamental CS Pandurii Târgu Jiu, fost în subordinea MTS iar acum aflat în subordinea Agenției Naționale pentru Sport.

Vizualizări: 3,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: