Primarul va alege cea mai frumoasă novăceancă

A venit rândul elevilor de la Liceul Teoretic din Novaci să-şi etaleze talentele. Nu este vorba de o scenă de teatru, ci de Balul Bobocilor 2013, care va avea loc astăzi la Casa de Cultură din Novaci. Preşedintele juriului va fi nimeni altul decât primarul oraşului, Dumitru Leuştean, care va selecta pe sprânceană cea mai frumoasă fată, dar şi cel mai frumos băiat.

Colegiul Teoretic din Novaci va desemna în această seară cei mai frumoşi bobocei. În competiţie vor intra şase perechi, însă numai trei vor ieşi învingătoare. Primarul din Novaci va conduce juriul care va desemna câştigătorii. Edilul avertizează însă participanţii că nu doar aspectul exterior va fi important în această competiţie. “Joi, începând cu orele 18 avem balul bobocilor de la Liceul din Novaci, care se va desfăşura la Casa de Cultură. Sunt preşedintele comisiei de evaluare. Aşteptăm cu mare drag să vedem ce ştiu bobocii şi cum se comportă. Trebuie să aibă calităţi fizice, dar şi calităţi intelectuale, două aspecte pe care pun accentul. Vreau să fiu corect şi nu vom face nedreptăţi. Sunt convins că vor veni foarte mulţi elevi, îi aşteptăm. În general sunt nişte elevi cuminţi”, a declarat primarul din Novaci, Dumitru Leuştean.

primarul_cu_elevii_de_liceu

Cei 12 elevi de clasa a IX-a care s-au înscris în competiţie pentru a câştiga titlul de Miss sau Mr. vor fi supuşi la cinci probe. Este vorba de proba de cultură generală, vals, o altă probă de dans, de aptitudini şi o probă surpriză, ţinută la secret de către organizatorii evenimentului. 

Organizatorii vor acorda câştigătorilor de la balul bobocilor produse cosmetice, dar şi sume în bani.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: