Jurnalistul Alin Şipanu, consilier al lui Ion Călinoiu

Jurnalistul de la Gorj Exclusiv, Alin Şipanu, este de ieri consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Acesta o înlocuieşte pe Corina Belteu, care a trecut pe postul de consilier al prefectului.

Şipanu a declarat că această ofertă reprezintă o provocare şi se va strădui să-şi facă bine treaba. „Acum câţiva ani, nu credeam că o să plec din presă, că o să trec "de partea cealaltă a pixului", dar am făcut pasul şi vreau să văd dacă pot face faţă. O să vedem dacă o să confirm sau nu, dar asta rămâne să decidă omul pentru care lucrez“, a spus Alin Şipanu. El a menţionat că nu va avea atribuţiile de purtător de cuvânt, ce i-au fost atribuite Oanei Paloş, şi ea fostă jurnalistă la Gorjeanul. Alin Şipanu a intrat în presă în 2004, la ziarul Olteanul, a făcut o pauză de doi ani şi în 2006 a revenit la Gorj Domino. În 2008 a devenit redactor şef la Domino şi din 2011 şi până ieri a lucrat la Gorj Exclusiv. Din 2011 şi până în 2013 el a moderat o emisiune la Antena 1 Târgu Jiu. Acesta a mai spus că acceptarea acestei poziţii nu înseamnă renunţarea definitivă la presă şi că ar putea reveni la un moment dat.

Unele modificări au fost făcute şi la Prefectura Gorj. Adrian Drăgoi nu mai este purtătorul de cuvânt al instituţiei. Locul său a fost luat de Corina Belteu, fost jurnalist la Antena 1 Târgu Jiu, cea care a fost până ieri consiliera lui Călinoiu. Se pare că postul de la Prefectură a rămas liber după ce Drăgoi a început lucrul la România TV Bucureşti, ca producător de emisiuni.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: