Ce societăţi din Gorj încep anul 2014 cu concedieri colective

Noi disponibilizări se anunţă pentru începutul anului viitor la nivelul judeţului Gorj. Două societăţi vor proceda la concedieri de personal, este vorba de Distrigaz Sud Reţele-GDF Suez şi Agenţia Română de Securitate. 17 gorjeni vor rămâne fără un loc de muncă în perioada ianuarie-februarie 2014.

Cele două societăţi au notificat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj în privinţa disponibilizărilor care vor avea loc la nivelul unităţii începând cu anul viitor. „Am primit o notificare de la Distrigaz Sud Reţele-GDF Suez, care la nivel naţional va desfiinţa 226 de posturi.  La nivelul judeţului Gorj vor fi disponibilizate cu 1 februarie 2014 un număr de 7 persoane, din care cinci ingineri şi doi instalatori. Am mai primit o notificare şi de la Agenţia Română de Securitate, este vorba de o firmă de pază, care are anunţat cu 1 ianuarie 2014 disponibilizarea a 10 persoane. Este vorba de un şef de formaţie şi nouă agenţi de pază”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Conducerea Distrigaz Sud Reţele-GDF Suez a motivat decizia de a reduce din personal prin reorganizarea activităţii de avizare a proiectelor tehnice pentru instalaţii, modernizarea staţiei de reglare-măsurare CET Progresul şi reorganizarea activităţii de inginerie de reţea. 

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: