Primarul vrea să afle de ce nu este apă în Târgu Jiu

Au fost probleme cu alimentarea cu apă zile la rând în municipiul Târgu Jiu, iar explicațiile din partea societății Aparegio Gorj SA au fost puține.

Primarul Marcel Romanescu a decis să facă o dezbatere publică luni, 9 septembrie, începând cu ora 16:00, în sala de spectacole a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, la care invită reprezentanții Aparegio, pe cei ai ADIA și Consiliului Județean. “Să mergem, împreună, în fața cetățenilor municipiului, să le explicăm oamenilor cum s-a ajuns în această situație și dacă societatea este sau nu capabilă să se ocupe în continuare de aceste servicii”, este apelul primarului.

Romanescu reamintește că Aparegio obține cele mai mari venituri de la Târgu Jiu. “Să nu uităm că societatea obține cele mai mari încasări aici, în municipiu. Cetățenii au dreptul să știe de ce canalizarea nu funcționează, de ce nu au apă la robinet la anumite ore, de ce se majorează tarifele pentru niște servicii de proastă calitate și ce se întâmplă cu sumele de bani pe care ei le plătesc lunar către operatorul de apă și canal”, a spus primarul.

Vizualizări: 1,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: