Zeci de școli din Gorj cu directori fără concurs. Lista!

Mai bine de 20 de școli au de la 1 septembrie directori numiți fără concurs. Unii sunt noi, altora le-a fost prelungită delegarea.

Cele mai multe delegări sunt la Târgu Jiu. Astfel, Teodora Muja este director la Colegiul Național “Traian Vuia”, Cristian Daniel Antonie va conduce Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu”, aici titular cu concurs fiind Gheorghe Nichifor - vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ionuț Cosmin Berca este director nou la Colegiul Tehnic nr. 2, iar Marius Buzera revine director la Colegiul Tehnic “General Ghe. Magheru”.

Un director adjunct fără concurs avem și la Școala Gimnazială “Gheorghe Tătărescu” din Târgu Jiu, în persoana Danielei Leahu Morie.

Schimbări sunt și la grădinițe. Elena Burci va fi director la Grădinița cu program prelungit nr. 1 din Târgu Jiu.

Sunt mulți directori prin detașare și în alte localități. La Liceul Tehnologic Turburea, atât directorul Gheorghe Benegui, cât și adjunctul Maria Cojocaru sunt fără concurs. Adjunctul de la Școala Gimnazială nr. 1 Rovinari, Maria Vodislav, a primit și atribuții de director plin.

Elena Cîrlea este director la Colegiul “Mihai Viteazu” din Bumbești Jiu, Carmen Videscu la Școala Gimnazială nr. 2 Motru, Cătălin Firescu - director adjunct la Școala Gimnazială Aninoasa, Elena Gheorghiță - director la Școala Gimnazială “Nicolae Tomovici” din Plopșoru, unde și adjunctul Ovidiu Cincă este tot cu delegare.

Cătălin Cojocaru, profesor de istorie, va fi director la Școala Gimnazială Stănești, iar învățătoarea Daniela Popescu este director la Școala Gimnazială Târgu Logrești.

La școala Gimnazială “Nicolae Costescu” din Bolboși a fost numit director Laurențiu Dumitru Șurcă, la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia este adjunct Luminița Sandu, iar la Liceul Tehnologic Roșia Jiu, director adjunct cu delegare este Irina Bobei.

Profesorul de sport Gheorghe Dănășel a fost numit director la Școala Gimnazială din Sâmbotin - Schela, în timp ce Mariana Frunză este director adjunct la Liceul Tehnologic Turceni.

Numiri cu delegare au mai fost la Școala Gimnazială nr. 1 Negomir, unde director este Ion Caralicea, dar și la Liceul Tehnologic Bîrsești, unde director adjunct este Georgiana Loredana Deaconescu.

Vizualizări: 3,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: