Primele pentru angajații CE Oltenia. Cum vor lucra minerii de Paște

Angajații din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor lua prime în perioada Sărbătorilor Pascale. Minerii și energeticienii vor încasa suma de 1.300 de lei, fiind vorba despre o primă legată de Ziua Muncii (1 Mai).

Totodată, salariații companiei energetice vor mai avea parte de încă o sumă de bani reprezentând cota de combustibil în cuantum de 1.080 de lei. Consilierul personal al managerului CEO, Ion Rușet, spune că această cotă de combustibil este acordată sub formă de tichete cadou.

”În conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă, salariații Complexului Energetic Oltenia beneficiază de o cotă de combustibil, acordată în tichete cadou, în cuantum de 1.080 de lei pe an. De asemenea, beneficiază de trei prime ocazionale cu ocazia zilei Varvara, a energeticianului și 1 Mai. Cota de cărbune se va acorda pe data de 28 aprilie, iar prima pentru data de 1 Mai va fi acordată în prima decadă a lunii viitoare, tot în tichete cadou”, a spus Rușeț.

Minerii vor avea liber începând cu data de 1 mai (sâmbătă) până pe data de 3 mai. Personalul TESA este liber de pe data de 30 aprilie și va reveni la muncă abia pe 4 mai.

Vizualizări: 12,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: