Se oprește protestul minerilor. Motivul!

Minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor sista protestele din Piața Prefecturii Gorj, vineri, 23 aprilie 2021. Tot vineri este o sărbătoare mare la români, fiind vorba despre Sfântul Gheorghe, iar protestatarii spun că au fost rugați de preoții bisericii din centrul Târgu Jiului să își facă un program în privința manifestărilor.

Angajații companiei energetice mai spun faptul că nu vor renunța la proteste, ci doar în această perioadă când au loc slujbe în apropierea Sărbătorilor Pascale.

”Suntem în a 11-a săptămână de protest în fața Prefecturii Gorj, însă vreau să aduc la cunoștință și colegilor noștri că mâine este vineri, fiind Sfântul Gheorghe, iar preoții de la biserica din centru ne-au rugat să ne facem și noi un program, tocmai pentru a putea ține slujba. Am înțeles acest lucru, iar mâine o să suspendăm pichetarea Prefecturii și o vom relua începând cu ziua de luni, marți și miercuri. Apoi ne vom opri pentru că vor avea loc din nou slujbe și vom începe după Paște”, a spus Lulu Păuna.

Vizualizări: 2,849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: