Pârvulescu: Nu poți trece o lege dacă nu ai alături politicieni

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, a comentat pe baza declarațiilor colegilor săi din minerit, cu privire la faptul că nu îi susține pentru aprobarea proiectului de reducere a vârstei de pensionare.

”Nu poți trece o lege dacă nu ai alături politicieni” a comentat Dumitru Pârvulescu. Acesta a declarat că șansele sunt destul de minime ca o astfel de lege să fie aprobată.

”Am spus că probabilitatea de a trece o astfel de lege este destul de mică. Puțin probabil ca o lege care nu mai are inițiatorii în Parlament să mai aibă reușită. Atât timp cât nu se merge cu grupul politic de deputați de la Gorj, cu atât mai puțin să fim auziți. Mi s-a părut că toată această treabă cu legea este aproape o circotecă”, a spus Dumitru Pârvulescu, la Radio Infinit.

Sindicalistul a mai afirmat faptul că unii dintre colegii săi care-l acuză au ceva personal cu el, încercând să manipuleze angajații companiei energetice.

”Am fost acuzat atunci când am făcut acel proiect prin colegii de la Roșiuța, că suntem oamenii PSD-ului. Nu poți  să treci o lege dacă nu ai lângă tine o majoritate însemnată de parlamentari. Sunt și mințiți. Eu nu i-am făcut golani. Sunt niște persoane care au ceva personal cu mine, treaba lor. Mă abțin să comentez ceea ce spune Mitrescu. Este o manipulare grosolană. Mi s-a mai spus că sunt omul PNL-ului”, a mai spus Pârvulescu.

Vizualizări: 1,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: