Primul amical al pandurilor, fără gol

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a jucat miercuri, pe stadionul din Mioveni, primul amical al verii, în compania echipei de Liga a II-a CS Mioveni. Doar câteva zeci de spectatori au asistat la meciul încheiat cu scorul de 0-0.

Meciul a arătat că echipele sunt la începutul perioadei de pregătire, ambii tehnicieni urmărind mai mult să vadă cum se descurcă jucătorii aflaţi în probe.

Argeşenii au avut două ratări mari în prima repriză, dar şi gorjenii antrenaţi de Adrian Bogoi au ratat câteva şuturi bune din preajma sau din interiorul careului. Tot în prima repriză, Mioveniului a solicitat un 11 metri la Rareş Lazăr, însă arbitrul nu a dat nimic.

După pauză au intervenit schimbările, iar ocaziile au fost mai puţine. În minutul 52, Ivan a obţinut un penalti pentru Mioveni, însă Ayza l-a ratat, portarul gorjenilor apărând. Apoi, Ivan şi Balint au ratat din poziţii singur cu goalkeeperul advers, primul trecând cu capul pe lângă balon, iar al doilea trimiţând milimetric peste.

Antrenorul Adrian Bogoi a rulat toţi jucătorii disponibili din lotul pe care îl are la dispoziţie, lipsind doar cei care se confruntă cu probleme medicale Mansour şi Şendroiu precum şi cei aflaţi în perioada de recuperare după accidentări mai vechi, Dănăricu şi Skoric. Jucătorii folosiţi în prima repriză au fost: Cotolan Cătălin, Vodă, Ciobanu, Celea, Vasilecu, Cenaj, Raiciu, Popescu, Tudoran, Maxim, Pîrvulescu. Au mai jucat: Teodosescu, Mihai Cotolan, Măicăneanu, Dănescu, Trancă, Unguru, Şchiopu.

Acesta a fost primul meci amical pentru echipa din Târgu Jiu care a mai perfectat un joc de verificare cu Flacăra Horezu pentru data de 18 iulie şi cu FC Argeş pe data de 25 iulie.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: