Primul eşec pe teren propriu

Arădenii au pus capăt seriei de şase meciuri fără înfrângere a celor de la Pandurii, izbutind să câştige la Târgu Jiu cu scorul de 2-1.

Pandurii a început bine partida de la Târgu Jiu. Un moment controversat a fost în minutul 25, atunci când arbitrul de 22 de ani, Denis Haidiner, din Hunedoara, a dictat un 11 metri extrem de discutat. La o fază aeriană pentru balon, în careul arădenilor, El Hasni, fundașul oaspeților, a fost împins de pandurul Nsiah, după care a căzut pe picior și s-a accidentat foarte grav. În cădere, El Hasni a atins mingea, iar Haidiner a arătat punctul cu var. Gorjenii au ratat însă lovitura de la 11 metri, prin Tudoran.

După pauză, gorjenii au deschis scorul, în min. 55, prim Daniel Pîrvulescu, cu un şut din 10 metri lateral stânga, la colţul lung. UTA egalează în min.73, prin Cubleşan, cu capul în plasă din 2 metri, după o greșeală a portarului gazdelor, Cotolan. Pandurii gafează din nou în apărare, iar în min. 90. arădenii trec în avantaj. Lucian Oprea, venit din spate, reia cu capul în plasă, de la limita careului mic, o minge recentrată de Manea.

Pandurii înregistrează astfel primul eşec pe teren propriu, acumulând 18 puncte, după 10 etape. Marţi, 9 octombrie, Pandurii va juca în deplasare la Academica Clinceni.

Galerie foto


Vizualizări: 1,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: