Primul festival de muzica electronica din regiunea Oltenia

Deep Forest Fest - Primul festival de muzica electronica din regiunea Oltenia va avea loc la Ramnicu Valcea intre 28-30 iunie.

Deep Forest Fest isi incepe povestea anul acesta pe un platou de peste 40.000 de metri patrati, la doar 3 km de Ramnicu Valcea unde timp de 3 zile vor fi prezenti DJ-i internationali si nationali. OXIA, STEFAN BINIAK, DIRTY NANO, ADRIAN EFTIMIE, OPTICK, ROSARIO INTERNULLO, MANUEL RIVA, ANDRE RIZO, SLLASH&DOPPE, AFGO, DAVE ANDRES sunt doar cateva din numele care vor fi prezente pe scena festivalului.

Autocare cu DJ-i locali vor fi puse la dispozitia participantilor pentru transport din centrul orasului pana la locatia festivalului unde ii va astepta o atmosfera electrizanta, proiectii de lasere si o priveliste unica asupra orasului.

Pentru o experienta completa organizatorii pun la dispozitia festivalierilor si loc de campare cu dusuri si toalete cu apa curenta fara nici un extra cost.

Evenimentul se doreste a fi unul pe placul celor mai exigente gusturi, de aceea zona de food va contine peste 14 food truck-uri dar in acelasi timp se doreste a fi si un eveniment accesibil tuturor categoriilor de varsta de aceea costul unui bilet pe intreaga durata a festivalului o sa fie 119 RON. Costul biletelor la zona VIP va fi 299 RON.

Viitoarele detalii vor fi anuntate pe www.deepforestfest.com

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: