Printuri pe panza - o decoratiune de perete la indemana fiecaruia

Un print canvas este o imagine tiparita de la o imprimanta profesionala de mari dimensiuni pe material de panza. Printurile pe panza arata similar cu picturile in ulei sau acuarela, deoarece suprafata lor are aceiasi textura. Printurile pe panza sunt de obicei realizate pe panza de poliester sau bumbac, dar in unele cazuri intalnim si fibre speciale cum ar fi canepa si iuta ca si material pentru panza.

Astazi printurile pe panza sunt de obicei vandute ca un fel de tablou clasic pe panza intins pe un cadru de lemn. Acest lucru insemana ca panza dupa ce a fost tiparita si lasata la uscat cca. 30 minute este intinsa si trasa peste un cadru de lemn. Ce zici de o panza facuta pentru imprimarea foto, spre deosebire de una facuta pentru pictura? Ambele sunt create din aceleasi circumstante (in sensul ca a existat dorinta de a gasi alternative mai ieftine si mai accesibile la ramele traditionale de pictura), dar cu greu puteau fi diferite.

Istoria panzei pentru tablouri

Panza a fost folosita pentru pictura in ulei inca din secolul al XIV-lea. Si si-a pastrat statul de element de baza pentru decoratiunile de perete, fiind folosit in intreaga lume in galeriile foto contemporane. Cu atractivitatea sa organica, tactila, panza lasa operele de arta sa respire, permitand o caldura si un impact izbitor. Panza a fost intotdeauna apreciata pentru absorbtia excelenta a culorii. Materialul tesaturii poate absorbi mai multa cerneala decat fibrele de lemn ale unui poster – si de aceea printurile pe panza ating o saturatie cu adevarat uimitoare a culorilor. Panza este prin definitie, un format mat – suprafata tesaturii bogat texturata previne stralucirea, ceea ce inseamna ca definitia clara a imprimarii foto poate fi apreciata din orice unghi, iar culorile vor aparea la fel de bogate ca si in imaginea originala.

Care este diferenta dintre un poster si tabloul canvas?

Oamenii confunda adesea printurile pe panza cu posterele, desi diferenta este destul de evidenta. Ceea ce distinge un poster de tabloul canvas pe panza este este lipsa unui cadru solid de lemn. Cu siguranta un poster sau hartia foto are calitati excelente. Dar un print pe panza, prin definitie, este o piesa de decor mai substantiala. Cu durata de viata, optiuni de intretinere si mijloace de imprimare diferite, cele doua medii sunt cu adevarat diferite.

Merita sa printezi fotografii pe tablouri canvas?

Daca intentionati sa va expuneti o fotografie personala pe pe perete, pur si simplu nu exista o alternativa mai ieftina pentru a printa pe panza. Dar tot trebuie sa fii atent cand alegi un atelier de printuri pentru tablouri canvas. Pentru a te asigura ca tabloul tau nu are compromisuri in privinta calitatii, merita sa consulti paginile cu recenzii pentru a vedea feedback-ul lasat de clienti. Este probabil cea mai autentica si de incredere sursa de informatii de astazi pentru potentialii clienti. Din fericire site-ul LaGalerie.ro are unele dintre cele mai bune recenzii de pe piata.

Cu sute de clienti fideli, termeni de livrare incredibili si preturi mici, care sunt aproape imposibil de egalat, LaGalerie.ro este site-ul perfect pentru prima ta experienta pentru imprimare pe panza. Si suntem siguri ca vor urma altele. Pe site-ul LaGalerie.ro - va incarcati propria fotografie si noi o reproducem pe panza la calitate de muzeu sub forma unui tablou personalizat. Panza printata este apoi intinsa manual peste un sasiu din lemn de brad bine uscat si intinsa cu fermitate.

Daca sunteti in cautarea unei piese de decorare a peretelui in locuinta dvs. si doriti sa faceti o investitie reala si de lunga durata, nu poate exista decat o singura alegere. Pentru ca printurile pe panza sunt concepute sa reziste nu luni, nu ani, ci generatii.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: