Pro TV, audienţe record cu dezastrul de la Rânca

Noul sezon al emisiunii „România, te iubesc” a fost cel mai urmărit program de pe interval, duminică seara. Emisiunea de anchete şi reportaje, de pe Pro TV, a debutat cu cifre bune şi a poziţionat postul de televiziune pe primul loc în topul audienţelor. Subiectul abordat a fost legat de judeţul Gorj.

Un munte de prostie. Asta a fost tema emisiunii „România, te iubesc”, în care au fost abordate toate problemele din zona montană Rânca, judeţul Gorj, acolo unde canalizarea este deversată de şapte ani în pădure.

Iată o parte din reportajul făcut de echipa Pro TV: „De cum pătrunzi în Rânca te izbeşte imaginea dezolantă a acestui loc. Coloşi de cărămidă sau bolţari ridicaţi aiurea, neterminaţi, clădiri văruite în toate culorile pământului, construcţii ridicate una în alta, fără nicio normă de urbanism sau arhitectură. De sus, imaginea acestui loc este şi mai revoltătoare. O puzderie de case ridicate pe coama muntelui în goană unora de a face bani din turism sau din dorinţa de a trăi în aer curat. Aici au case parlamentari, procurori, angajaţi ai serviciilor de informaţii, judecători, poliţişti, înalţi funcţionari publici, oameni cu influenţă. Mulţi doar şi-au marcat terenul cu ciment în speranţa că într-o bună zi vor ridica o vilă la munte. Drumurile care leagă aceste construcţii sunt făcute praf. Cumva, muntele se răzbună pe oamenii care au venit aici”.

Pro TV a avut cifre duble la nivel naţional, pe interval, faţă de următoarele două posturi clasate, Antena 1 şi Kanal D. Debutul sezonului 21 a fost urmărit de aproximativ 640.000 de telespectatori, din întreaga ţară. 

Vizualizări: 6,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: