Procesul dintre sindicaliști și CEO se reia la anul

Un număr de 27 de lideri de sindicat din CE Oltenia sunt în proces cu CE Oltenia, compania dorind să recupereze de la aceștia sume de bani pe care Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a constatat că au fost acordate ilegal. Este vorba despre un conflict legat de calitatea de salariat și de lider de sindicat, ambele plătite.

Un nou termen în proces a fost pe 12 decembrie când au fost instanța a stabilit o altă dați de judecată, 26 ianuarie, pentru administrarea probelor. Pe de altă parte, din dosar au fost disjunse cauze cu fiecare persoană în parte. 


La vremea respectivă sindicaliștii au reacționat spunând că una este indemnizația de la sindicat, pentru care prestează activitate, și altul este salariul de angajat.  ”Am indemnizație la federație cam 800 de lei. ANAF  a venit și a spus nu, domnule, liderii de sindicat, dacă au o indemnizație trebuie să se suspende din CEO, ceea ce nu se poate. Noi avem un singur contract de muncă, fiecare prestează muncă, e pontat”, spunea Adrian Marciuc.

Galerie foto



Vizualizări: 1,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: