Profesor cercetat pentru lovirea unui elev. L-a dat cu capul de hidrant! update: Părinții au retras plângerea

update: Mama elevului de la Rovinari a fost audiată de polițiști, ocazie cu care a considerat că nu există motive sa se continue cercetările, pt că fiul ei nu a suferit leziuni in urma incidentului. Aceasta și-a retras plângerea, anunță IPJ Gorj.

Mama unui elev din Rovinari a depus joi, 20 septembrie, o plângere la poliție prin care a reclamat faptul că un profesor i-au lovit copilul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, oamenii legii demarând o anchetă în acest caz.

Este vorba de un profesor de matematică,în vârstă de 65 de ani, care ar fi lovit un copil de clasa a V-a cu capul de un hidrant. 

„În după-amiaza zilei de 19.09.2017, în timpul pauzei de la ora 17.50, în timp ce se juca în mod politicos cu colegele lui pe culoarul de la etajul 3 din faţa clasei, a fost lovit în mod repetat fără motiv cu capul de colţul hidrantului de către profesorul Pinţa Ion, cadru didactic nou în această şcoală. Tot acest incident grav este filmat de camerele amplasate la acest etaj. După ce a fost lovit, fiul meu fiind traumatizat şi plângând în hohote de durere, i s-a interzis timp de o oră să ia legătura cu noi, părinţii. Mergând la şcoală soţia mea, acest profesor a recunoscut fapta şi i-a răspuns pe un ton arogant că, dacă considera, poate merge cu fiul meu la un control neurologic. Fiul meu a rămas traumatizat după acest incident atât psihic, cât şi fizic“, a spus Cristian Diaconescu, tatăl copilului, pentru adevarul.ro.

Cazul va fi analizat și în comisia de disciplină a Școlii Gimnaziale nr. 1 Rovinari.

Vizualizări: 2,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: