Gospodării din Jupânești, inundate

Mai multe gospodării din localitatea gorjeană Jupânești au fost inundate în urma precipitațiilor căzute în ultimele ore. Oamenii sunt disperați și încearcă din răsputeri să scoată apa din propriile gospodării.

Primarul localității a alertat angajații primăriei pentru a-i ajuta pe cetățeni să scoată apa din curți. De asemenea, au fost chemați și pompierii.

”Au ieșit pâraiele. S-a inundat Drumul Județean 661. Mai multe gospodării ale oamenilor sunt afectate. Sunt circa 12 gospodării care sunt inundate până acum. Încă de la primele ore ale dimineții încercăm să scoatem apa. Am chemat și pompierii”, a spus primarul din Jupânești, Ion Gîrniceanu.

"In urma precipitațiilor abundente căzute, in ultimele ore, pe teritoriul județului, ISU Gorj a fost solicitat sa intervină pentru gestionarea a doua situații de urgentă generate de inundații in municipiul Tg-Jiu si comuna Jupanesti. Pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu au intervenit cu mijloacele din dotare, pentru evacuarea apei din 2 gospodării", a transmis ISU Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: