Programul ”O grădiniță altfel” a fost implementat și la Bălești

Programul național ”O grădiniță altfel”, a fost implementat cu succes și la Grădinița cu program prelungit din Bălești. Unitatea de învățământ se numără printre cele patru unități selectate.

Curtea Grădiniței cu program prelungit din satul Bălești a fost transformată într-un loc de poveste care-i bucură și mai mult pe preșcolarii înscriși aici. Acum micuții au o grădină de relaxare, joacă și învățare, parcă ruptă din povești.

Vinovați de bucuria micuților sunt autoritățile locale, cadrele didactice dar și părinții care au contribuit la amenajarea spațiului. ”Ne bucurăm că Grădinița cu program prelungit din satul Bălești s-a numărat printre cele patru astfel de unități școlare selectate la nivelul județului Gorj și amenajate prin programul ”O grădiniță altfel”. Totul a fost posibil cu implicarea primăriei, a cadrelor didactice, a personalului de la societatea care funcționează în cadrul UAT  Bălești dar și a părinților cărora vrea să le mulțumesc”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din comuna Bălești.

La nivelul comunei Bălești mai funcționează o grădiniță cu program prelungit în satul Ceauru, iar autoritățile locale au depus documentația la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unei alte astfel unități școlare în satul Cornești. 

Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: