Când ar putea fi gata bazinul de înot din Târgu Jiu

Municipalitatea anunță că bazinul de înot din incinta Complexului Municipal va fi gata în această toamnă. Autoritățile se gândesc să perceapă o taxă târgujienilor care vor să înoate în bazinul acoperit. În schimb, accesul elevilor va fi gratuit.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că firma constructoare va încheia lucrările în luna septembrie. Atunci se va stabili și cum va fi administrat bazinul de înot. Cert este că va fi percepută o taxă de acces, dar nu și pentru elevi.

„Lucrările la bazinul acoperit avansează. Așa cum avem contractul, în septembrie, bazinul va fi finalizat. Atunci vom vedea care este forma de administrare. Ne dorim ca elevii din Târgu Jiu să beneficieze de gratuitate în perioada în care se desfășoară orele de sport, după-amiaza se va percepe un tarif pentru persoanele adulte care vor intra în bazinul acoperit din incinta Complexului Municipal”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Două milioane de euro este valoarea investiției.  „Bazinul nu va fi un ștrand, va fi bazin de înot pentru activitate sportivă. Cine merge să se relaxeze poate să practice acest sport, dar nu va fi ștrand. Să nu se aștepte cineva că acolo se va face plajă”, a mai spus acesta.

Cu bani din buget local, autoritățile vor să reabiliteze ștrandul din apropierea bazinului de înot. Lucrările au fost estimate la circa trei milioane de lei și ar putea fi demarate tot în acest an.

Vizualizări: 1,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: