Programul troleibuzelor pentru Sărbătoarea Narciselor

Se păstrează tradiția! Sărbătoarea Narciselor va fi organizată și în acest an în cartierul Preajba, din municipiul Târgu Jiu. Autoritățile locale au pregătit o serie de evenimente menite să-i bucure pe toți cei care vor participa la petrecerea câmpenească. Nu vor lipsi nici tarabele cu mici și bere.

Petrecerea câmpenească va fi organizată duminică, 7 mai. Transportul spre Poiana Narciselor va fi asigurat de societatea Transloc.

„Duminică, cu ocazia evenimentelor de la Poiana Narciselor, mijloacele de transport ale societății TRANSLOC vor circula după următorul program :

   - pe traseul 9 Mai - Artego - Poiana Narciselor , începând de la ora 10.00, din 30 în 30 de minute - pe acest traseu vor circula doar troleibuze ;

   - pe traseul 9 Mai - Calea București - Poiana Narciselor, începând cu ora 10.15, din 30 în 30 de minute - pe acest traseu vor circula doar autobuze ;

Toate mijloacele de transport vor avea afișat pe tabelă mesajul ‘ CURSĂ SPECIALĂ ‘ , iar pe parbriz vor avea afișat traseul exact.

De la capătul de linie de la 9 Mai vor pleca mijloace de transport din 15 în 15 minute, pentru a asigura o deplasare în condiții decente.  

În funcție de evoluția traficului, vom putea suplimenta numărul mijloacelor de transport, pentru a asigura un conform sporit călătorilor”, a transmis Mihai Paraschiv, directorul Transloc.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: