Progrese la centura de ocolire a municipiului

Recent, Au fost montate primele grinzi ale pasajului, pe varianta de ocolire a Municipiului Târgu Jiu, o zonă cheie este pasajul peste DN 66 în zona Romanești.

Varianta de ccolire a Municipiului Târgu Jiu reprezintă o îmbunătățire a infrastructurii de transport din oraş. Aceasta include pasaje importante, cum este cel de peste DN 66, care va asigura o conexiune eficientă între diferite zone ale orașului.

Antreprenorul responsabil pentru proiect este intens implicat pe șantier și se concentrează, în mod special, pe finalizarea lucrărilor în zona de vest. Aici, aceștia execută ultimele detalii, cum ar fi montarea parapetelor metalice și marcarea rutelor. De asemenea, se fac pregătiri pentru deschiderea traficului în zona de vest, între Bârsești și Drăguțești, unde sunt finalizați aproximativ 5 km între DN 67D și DN 66. În plus, în zona de est, între Drăgoieni și Iezureni, se lucrează la aproximativ 7 km de drum între DN 67 și DN 66.

Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova este constant prezentă pe șantier, monitorizând stadiul lucrărilor și oferind suport constructorului în rezolvarea oricăror probleme ce pot apărea. 

Vizualizări: 2,775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: