Propune o acțiune de voluntariat pentru finalizarea Căii Eroilor. Ce spune Romanescu!

Senatorul Ion Iordache lansează un apel atât către autorități cât și către constructori să-și aducă contribuția la soluționarea problemelor de pe Calea Eroilor. El propune ca lucrarea să fie terminată cu ajutorul voluntarilor. 

”Lansez un apel autorităților locale, județene, parlamentarilor, constructorilor, arhitecților, proiectanților, oamenilor de cultură și tuturor celor care simt că-și pot aduce contribuția pentru salvarea acestei lucrări, să ne întâlnim urgent, săptămâna viitoare, să preluăm sarcini concrete și, printr-o amplă acțiune de voluntariat, să punem umărul la finalizarea reabilitării Căii Eroilor” a mai transmis senatorul.

În replică, primarul Marcel Romanescu susține că este o problemă pe Calea Eroilor, dar face demersuri pentru a le rezolva. A mai spus că Ion Iordache ar fi putut participa cu firma sa la licitație și poate lucrurile mergeau mai bine. 


”Mi-aș fi dorit ca domnul Iordache, mai ales că deține o firmă foarte puternică pe zona de construcții, să se prezentat la una dintre cele 3 licitații care au avut loc la Târgu Jiu și nu trebuia să discutăm atunci de voluntariat, vorbeam strict de decontare a unor lucrări pe care societatea dumnealui putea să le fac. Știu că acum ceva timp, cred că acum 2 ani de zile am chiar am avut o discuție cu domnul Iordache și l-am rugat, așa cum fac fiecare om de afaceri din județul Gorj și din municipiul Târgu Jiu, să se prezinte și la lucrările care se licitează la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Din ceea ce știu, e în ultimii 5 ani de zile zile, domnul Iordache, presupun, având alte lucrări cu alte entități și poate de mai mare valoare, nu s-a prezentat la nicio licitație la Târgu Jiu”. 

Vizualizări: 1,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: