Propunere de arestare pentru doi minori

La data de 2 iunie, cu ocazia investigaţiilor desfăşurate pentru identificarea autorilor unor furturi din autoturisme, comise în ultima perioadă pe raza municipiului Tg. Jiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului au stabilit că suspecţi de comiterea unor astfel de fapte sunt minorii Z.P.I., de 16 ani, M.I. şi L.V.I., ambii de 17 ani şi Sergiu S.G., de 25 de ani, toţi din municipiu.

Suspecţii au fost identificaţi de poliţiştii Biroului Ordine Publică în noaptea de 01/02.06.2010, pe raza municipiului Tg. Jiu şi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetările efectuate în colaborare cu poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale, s-a stabilit că în noaptea de 31.05/01.06.2010, suspecţii au comis un număr de două furturi din autovehicule parcate pe raza municipiului Tg.Jiu, în sensul ca au sustras au sustras radiocasetofoane şi obiecte personale, în valoare de peste 1.100 lei.

Poliţiştii au dispus reţinerea suspecţilor M.I., de 17 ani, L.V.I., de 17 ani şi Sergiu S.G., de 25 de ani, pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi astăzi, 3 iunie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: