Protest la o unitate a CE Oltenia. Update: Reacția companiei

Salariații de la Căi Ferate Uzinale Motru au protestat joi dimineața, timp de o oră, supărați că de ani buni au salarii mai mici decât colegii lor de la alte secții, deși fac aceeași muncă. Diferența de salarii este de la înființarea Complexului Energetic Oltenia, pentru că salariații veniți din SNLO aveau venituri mai mici decât cei din complexurile energetice. Oamenii au mers la muncă după câteva zeci de minute de protest, spun surse de la fața locului, cerând însă soluții pentru echilibrarea salariilor.

Update: Reacția CE Oltenia

INFORMARE
Pentru corecta informare a opiniei publice, CE Oltenia dezminte informatia potrivit careia, in data de 24 august 2017, la ELCFU Motru ar fi avut loc un protest spontan.
Precizam ca, in intervalul in care s-a efectuat schimbul de tura, au fost prezentate conducerii CE Oltenia solicitari ale unor salariati care urmeaza a fi analizate spre solutionare.
Mentionam ca procesul de productie nu a fost intrerupt, aceasta intalnire fiind programata de catre presedintele Directoratului CE Oltenia.

Vizualizări: 5,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: