Cadou de zeci de mii de euro pentru Simona Halep de ziua ei

Simona Halep a împlinit marți, 27 septembrie, frumoasa vârstă de 31 de ani. Tenismena a avut parte de mai multe surprize fiind prima dată când campioana și-a sărbătorit ziua de naștere singură, după divorțul de Toni Iuruc.


Viața sa a fost foarte agitată în ultimele 12 luni de zile, însă jucătoarea de tenis și-a găsit puterea de a trece peste provocările cu care s-a confruntat. Cu ocazia zilei sale de naștere, sportiva a primit mai multe atenții din partea cunoștințelor sale.  Pe pagina sa de Instagram, Simona Halep a publicat o serie de fotografii cu cadourile primite. Ce a atras atenția internauților a fost un dar de lux, oferit campioanei românce de către sponsorul său. Tenismena a primit din partea companiei BMW o mașină de lux din seria BMW M, roșie. Sportiva nu a rezistat tentației și s-a urcat imediat la volan pentru a-și testa noul autoturism. Simona Halep s-a lăsat pozată afișând un zâmbet foarte larg, semn că test drive-ul a fost pe măsura așteptărilor. 

Halep deține, pe lângă această mașină, și alte autoturisme în valoare de sute de mii de euro. Tânăra din Constanța a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale și cum s-a pregătit pentru ziua sa de naștere. Simona Halep a fost la un salon de înfrumusețare și a primit un buchet mare de flori chiar din partea hair-stylistului Sorin Stratulat. Într-una dintre postările publicate marți pe pagina sa de Instagram, sportiva i-a mulțumit public pentru dar.

Antrenorul Patrick Mouratoglou a transmis și el un mesaj sportivei românce, cu ocazia împlinirii a 31 de ani. Antrenorul a publicat pe internet o fotografie în care apare alături de Simona, zâmbind. „La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”, a scris Patrick Mouratoglou, în dreptul fotografiei.

Recent, Simona Halep a anunțat că nu va mai juca tenis în anul curent, fiind nevoită să se concentreze mai mult pe starea sa de sănătate fizică, emoțională și mentală.

Vizualizări: 1,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: