Spitalul Județean angajează doi kinetoterapeuți. Concursul nu a fost lipsit de incidente!

Spitalul Județean își mărește numărul de specialiști în Kinetoterapie! Încă doi kinetoterapeuți își vor începe activitatea în unitatea medicală. Posturile recent ocupate sunt la Secția Neurologie- Compartiment Recuperare Neurologică, iar candidații declarați admiși au avut de trecut o probă scrisă și un interviu. Nici acest concurs nu a fost lipsit de evenimente.


În total, șapte candidați s-au înscris la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru ocuparea celor două posturi vacante. Unul dintre candidați a absentat, prin urmare la proba scrisă, au intrat în sala de examen numai 6 persoane.

Candidat prins când copia

În timpul probei scrise, unul dintre candidați a fost prins cu o cască în ureche, cu ajutorul căreia spera să fraudeze examenul. Persoana respectivă a fost eliminată din sală. Cei 5 candidați, rămași în concurs, au obținut note foarte mici, respectiv între 2 puncte și 58 de puncte. Trei dintre ei au fost declarați respinși, iar doi, care au fost notați cu peste 50 de puncte, au fost declarați admiși. Aceștia din urmă au promovat și interviul, iar acum urmează să fie angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: