Punct important adus de Pandurii de la Timişoara

Pandurii a remizat sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu ACS Poli Timişoara, echipă aflată pe locul 19, penultimul, în clasament. Golurile au fost înscrise în prima repriză a partidei de pe stadionul „Electrica”. „Nu ne plângem de teren, dar vântul a fost însă foarte tare, un impediment în calea ambelor echipe”, a explicat antrenorul Adrian Bogoi la finalul meciului.

Meciul a început bine pentru Pandurii, după ce Pîrvulescu a trimis un şut în bara transversală din minutul 4. Timişorenii au fost nevoiţi să facă prima schimbare în minutul 13, după ce portarul Smaranda a căzut şi s-a lovit la un tendon cu care a mai avut probleme.

Gorjenii au deschis scorul în minutul 34 prin George Tudoran, care a marcat din penalty. Gazdele au egalat rapid, în min. 41, prin Maudo Keita, cu un şut cu pământul din afara careului.

Pandurii nu a mai reuşit să înscrie, iar, spre finalul partidei, Alexandru Vodă a fost scos cu targa de pe teren, după o accidentare. Finalul meciului a fost caracterizat prin nervozitate la ambele echipe, ocaziile fiind destul de puţine.

La final, Adrian Bogoi, antrenor principal la Pandurii Lignitul, a spus că „a fost un meci de luptă, influenţat de vânt, care a bătut foarte tare, însă un meci echilibrat şi cu un rezultat echitabil. Dar multe situaţii ale noastre de atac din prima repriză nu s-au concretizat tocmai datorită vântului. Până la urmă, sunt mulţumit cu punctul acesta în deplasare, pe terenul unei echipe destul de bună în plan individual, cu 7-8 jucători care au fost şi în Liga 1, cu tineri de perspectivă cum sunt în zona Timişoarei. Repet, după aspectul jocului, un egal echitabil. Desigur că ne-am fi dorit victoria, dar încercăm în rundele viitoare”.

Pandurii a căzut pe locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a şi e la egalitate cu Academica Clinceni, aflată pe 3. Pandurii va juca vineri, 5 octombrie, pe teren propriu, cu începere de la ora 16:00, cu UTA Arad.

Alte rezultate:

Petrolul Ploieşti-Aerostar Bacău: 5-0

Daco-Getica Bucureşti - ASU Politehnica Timişoara: 1-1

Dacia Unirea Brăila - Chindia Târgovişte: 0-1

Ripensia Timişoara - Metaloglobus Bucureşti: 0-1

Academica Clinceni - Sportul Snagov: 0-1

CS Mioveni - Universitatea Cluj: 1-1

UTA Arad - CS Baloteşti: 0-2

FC Argeş - Luceafărul Oradea: 3-0

SSC Farul Constanţa – Energeticianul: 1-0

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: