Weekend cu minifotbal

Tradiţionalul campionat de minifotbal de la Dolce Vita debutează sâmbătă. Zece echipe se află la startul competiţiei care din acest sezon are în denumire şi Liga 1. Competiţia se desfăşoară în continuare sub egida Asociaţiei Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Favorită rămâne echipa Dream Team Târgu Jiu, campioana locală en-titre, totodată vicecampioană regională sud-vest şi locul 4 la Campionatul Naţional de la Alba Iulia. Anul acesta, concurenţa la titlu se anunţă însă mai aprigă ca oricând. Contracandidatele ISU Gorj, Farmacia Victoria, Real Tg-Jiu Peppy Dolce Vita sau chiar surpriza Provincialii dorind să stopeze dominaţia celor de la Dream Team, campioana ultimelor trei sezoane în Complexul Dolce Vita.

O apariţie nouă în Liga 1 o reprezintă Marigab Turceni, o echipă care promite mult înaintea noului sezon. Nu lipsesc de la start echipe cu ştate vechi în campionat, precum Minprest Rovinari, Primăria Bîlteni sau Primăria Rovinari. La finalul sezonului, cele mai bune echipe se vor califica la competiţiile naţionale, organizate de Federaţia de Minifotbal din România.

Programul primei etape, de sâmbătă, este următorul:

Ora 17:00 Peppy Dolce Vita - Dream Team

Ora 18:00 Primăria Rovinari - Marigab Turceni

Ora 19:00 Minprest Rovinari - ISU Gorj

Ora 20:00 Farmacia Victoria - Primăria Bîlteni

Ora 21:00 Provincialii - Real Tg-Jiu

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: